6 items including Rövid Távra Is, Jó Tömegközlekedés Mellett. XV. Kertváros (Albérlet - Kiadó szoba - Kiadó szobák Magyarországen - kínálat Magyarország)

Rövid Távra Is, Jó Tömegközlekedés Mellett. XV. Kertváros (09/19/11 08:00:59 UTC)

Kertvárosi, csendes környezetben, egy családi ház első emeletén kiadó egy napos, rkélyre nyíló ablakú kis szobácska. A közlekedés kiváló: -busszal az Újpest központi metró-végállomás 13 perc, keleti 40 perc, -vonattal a Nyugati pu. 18 perc. A házban van egy teljesen felszerelt konyha, fürdőszoba, egyéb gépek: mint porszívó, vasaló, mosógép, stb. Ez a szoba az emeleti részhez tartozik aminek több szobáját kiadjuk. Lányok és fiúk laknak azokban a szobákban, rendesek, nem zavarják a többieket. A szoba belülről kulcsra zárható, akkor jössz és mész, amikor akarsz, ugyanis a mi lakterünkön úgysem tudsz átsétálni, hiszen az külön van. Ez tartalmazza az internethasználatot és a kábeltévét is. Az udvaron fedett kocsibeálló használható. Jöhetsz rövid és hosszabb időre is, de minimum az egy hónap. A rezsi 12 ezer Ft/hó Kaució: 1 havi díj. Cím: Bp. XV. Szlacsányi utca 174. A telefonszám hétvégén is hívható. Ha érdekel, hívj fel és nézd meg!

Iroda kiadó VI. kerület (09/19/11 11:46:26 UTC)

Frekventált helyen irodahelyiség vagy üzlethelyiség kiadó! Az Oktogonnál frissen festett, 24m2-es, világos irodahelyiség vagy üzlethelyiség kiadó. Frissen felújított házban, a földszinten, a belső udvarban. Padlófűtés és légkondicionáló van. Az ingatlanban kialakítható mellékhelyiség is. Kaputelefon kialakítható. Bérleti díj: 288€/hó Üzemeltetési költsége: 91,2 €/hó T:0620-5650506

Egyetemekhez közeli albérlet Borbíró tér (09/19/11 09:49:50 UTC)

Egyetemekhez közeli lakás nagy szobájába fiatal lány mellé albérlőt keresek..

2 szoba kiadó XIX. kerület (09/19/11 08:00:59 UTC)

2 Szoba kiadó! 2 szoba kiadó Budapesten a 19. kerületben a Rákóci utcában a 9. emeleten. A lakás világos, parkra néző, külön bejáratú szobák vannak, teljesen bútorozott, igényesen és fiatalosan kialakított. 2 személynek vagy egy párnak is megfelelő, bárhogy be tudjuk rendezni a szobákat/szobát. A lakás jól frekfentált: 42-es, 50-es villamos, 3 metró 5 perc, éjszakai busz 2perc, éjjel-nappali, patika, nagyobb bevásárlóközpont. Bérleti díj: 30000 HUF/ 4 fő (ebben már a közös költség és a rezsi is benne van, nyári hónapokban olcsóbb) 42000 HUF/ 3 fő Ingatlanosok NE keressenek!!!!!

flórián téren a miklós utcában III. (09/19/11 11:46:26 UTC)

Kedves érdeklődő. A flórián tértől nem mesze a raktár utcai megállótól 2 percnyire található egy 3 szobás első emeleti albérlet. Egy légkondicionált szoba kiadó. Akár 2 személynek is. A szomszédok csendesek, bár mivel még az elmúlt 1 évben egyiket sem láttuk így gyanús, hogy nincsenek is szomszédjaink.  Ez azért előnyös mert ha véletlen szeretnél egy kellemes vagy kellemetlen házibulit össze ütni, mi természetesen vevők vagyunk rá, és senkit nem is zavar az esetleges hangoskodás. Egyetlen hátrány van amit hamarosan megoldunk. „mosógép hiányban szenvedünk nem régen eltávozott tőlünk a kicsike egy szebb világba" . Az albérlet 75ezer + közös költség + rezsiért bérelhető, ami ha egyedül érkezel 4 felé oszlik…."4 személy esetén nyáron max : 25.000 télen max : 32.000 „ Jelen pillanatban 2 srác és egy lány lakik itt, de a lány 2hetente egyszer nézi meg a lakást, akkor is csak azért hogy le bontottuk-e már, vagy még minden rendben van.  Bármilyen kérdésed, óhajod – sóhajod van nyugodtan keress fel telefonon vagy a megadott mail címemen. A lakást szinte bármikor meg lehet nézni, képet igény szerint tudok küldeni. Várjuk hívásod, Attila, Teddy!

Bútorozott külön bejáratú szoba lakáshasználattal kiadó Egy főnek Metró közelben XIX. (09/19/11 08:00:59 UTC)

Külön bejáratú, berendezett kisszoba Metró közelben, egy főnek kiadó lakáshasználattal A Határ úti Metró állomás közelében, kellemes nyugalmas környezetben, felújított,berendezett,három lakóhelyiséges lakás külön bejáratú,bútorozott kisszobája szeptember 14.-től költözhetően kiadó. A bérlő jogosult a közös helyiségek (konyha,fürdőszoba,wc) és a háztartási berendezések használatára. Több műszakban dolgozó fiatalember lakik a lakásban valamint egy idősebb mérnökember is ott tartózkodik időnként. A kábel TV és az internet megoldható. A bérleti díj 20 000 Ft/hó, rezsi: 15 000 Ft/hó . kaució szükséges,fizetése megegyezés szerint! Kizárólag leinformálható,dolgozó rendezett életvitelű, hosszú távon is fizetőképes bérlő jelentkezését várjuk. Szerződéskötés írásban, a beköltözés elött. Kutya, cica, egyéb házi kedvenc nem költözhet, érd: 06-30/970-73-60