3 items including Kiadó szoba a belvárosban! A Nyugatinál! vii.kerület (Albérlet - Kiadó szoba - Kiadó szobák Magyarországen - kínálat Magyarország)

Csongrádi sgt-i erkélyes szoba Csongrádi sgt. (11/08/11 17:43:43 UTC)

Csongrádi sgt-i, főbérlős, külön bejáratú, erkélyes kisszoba nemdohányzónak felújított lakásban kiadó. Ár: 16.000 Ft/hó + 1/2 rezsi. 1 hó kaukció. Jó tömegközlekedés, Tesco, gyógyszertár a közelben.

Murányi utcában szoba kiadó VII. kerület (11/08/11 17:43:43 UTC)

Murányi utcában egy szobás, galériázott lakásba decemberi költözéssel, 18-30 év közötti fiú lakótársat keresek. A lakás egy konyhából, fürdőszobából (zuhanyzóval) és egy kb. 30 nm-es szobából áll, gardróbbal és galériával. Az elköltöző lakótárs a galériát használja, az ő helyére keresek valakit. A lakás teljsene bútorozott, a konyha gépesített (mikró, hűtő, mosógép, tv). Alacsony a rezsi, és a közös költség, valamint a bérleti díj is. Bérleit díj 20.000 Ft/hó További infó: Murányi utcában egy szobás, galériázott lakásba decemberi költözéssel, 18-30 év közötti fiú lakótársat keresek. A lakás egy konyhából, fürdőszobából (zuhanyzóval) és egy kb. 30 nm-es szobából áll, gardróbbal és galériával. Az elköltöző lakótárs a galériát használja, az ő helyére keresek valakit. A lakás teljsene bútorozott, a konyha gépesített (mikró, hűtő, mosógép, tv). Alacsony a rezsi, és a közös költség, valamint a bérleti díj is. Bérleit díj 20.000 Ft/hó További infó: mare.hun@gmail.com